Kolme positiivista asiaa työssäni

Talven kaamoksen keskellä on hyvä etsiä positiivisia asioita. Löysin kolme asiaa työstäni.

1) Kun asiakas haluaa paikallisvalvomon sijaan ottaa SaaS pilvivalvomon käyttöön, jolloin yhtäaikaiset etäyhteydet ovat mahdollisia. Suuri osa huoltotöistä voidaan tehdä etänä ja turha matkustelu poistuu. Lisäksi asiakas kehuu innostuneena uutta ratkaisua myös muille, joiden kautta saamme uusia yhteydenottoja.

2) Kun asiakastapaamisessa kysytään: voiko meidän kaikkia kiinteistöjä todellakin hallita vain yhdellä ohjelmalla? Siihen saan todeta että kyllä voi.

Asiakas ei huomaa minkä laitevalmistajan järjestelmiä hän ohjaa, jos hän käyttää Adair pilvivalvomoa. Adairin kautta voidaan ohjata muun muassa Honeywell, Schneider, Siemens, Fidelix, Ouman, Trend, Delta, Caverion, Swegon, Atmostech ja Deosin kiinteistöautomaatioita.
Kun opettelet yhden ohjelman hyvin, niin sen avulla saat enemmän tietoa ja pääset johtamaan kaikkia kiinteistöjäsi kustannustehokkaasti tiedon avulla.

3) Kun asiakas oivaltaa ettei vaihdeta kiinteistöautomaatiota sen takia ettei ne keskustele nykyisen pilvivalvomon kanssa, vaan vaihdetaan yhden merkin pilvivalvomo monimerkkivalvomoon, jolloin voidaan kilpailuttaa useita laitevalmistajia keskenään.

”Digitalisaation kautta saadaan säästöjä ja se on kestävää kehitystä.”

Mistä asioista sinä pidät työssäsi?

Timo Kivinen
Adair tuotepäällikkö

Samankaltaiset artikkelit