Tiedä, kuinka kiinteistösi voi.

Adairilla voit seurata kiinteistön vointia missä ja milloin vain. Se on väsymätön kumppani, joka pysyy hereillä yötä päivää tarjoten sinulle eturivin paikan olosuhteiden seurantaan.

Etäseurantaa mistä tahansa

Adairilla saat etäyhteyden ja pystyt ohjaamaan järjestelmää – olit sitten missä tahansa. Tarvittaessa saat jatkohälytykset viestitse suoraan puhelimeesi tai sähköpostiisi. Etäkäyttö on turvallista ja varmaa, sillä järjestelmällä on turvalliset VPN-yhteydet kohteisiin. Adairin palvelimet ovat ympärivuorokautisesti päivystetyssä konesalissa, joka sijaitsee Suomessa.

Selkeä tiennäyttäjä

Adairin valvomo antaa reaaliaikaista tietoa kiinteistön olosuhteista ympärivuorokautisesti. Kaikki data raportoidaan, ja niiden toiminnan perusteella annetaan trendejä, joilla voit ennakoida olosuhteiden liikehdintää myös lähitulevaisuudessa.

Automaatio helpottaa arkea

Adairilla voit muokata aikaohjelmia sekä annettuja asetusarvoja. Aikaohjelmat ovat automaattisia viikko-ohjelmia, joilla voit määritellä kellonajat laitteiden käyntiajoille. Näin sinun ei tarvitse olla itse paikalla käynnistämässä tai sulkemassa laitteita. Voit asettaa Adairilla myös esimerkiksi kiinteistösi lukitukset ja valaistuksen aikaohjauksen.

p. 07 5325 8145  //  info@adair.fi  //  Lasimestarintie 9, 48600 Kotka