Yksi käyttöliittymä kiinteistöautomaation hallintaan.

Pilvipalvelu, energianhallinta ja datan analysointi samassa palvelussa.

Ilmanlaatu

Vesimittaus

Energianhallinta

Ajatettu lukitus

Ajastettu valojen hallinta

Lämmitys

Ilmanlaatu

Analytiikka

Ole askeleen edellä!

Talotekniikan ylläpito digitalisoituu. Monimutkaistunut talotekniikka haastaa kiinteistöjen ylläpidon, joka tarvitsee tehokkaampia työkaluja järjestelmien ylläpitoon. Ole askeleen edellä ja valitse kiinteistöautomaation edelläkävijä.

Adair mukautuu kiinteistöön

Monimerkkivalvomo yhdistää neljätoista eri laitevalmistajan kiinteistöautomaatiota yhteen käyttöliittymään. Älä uusi kiinteistöautomaatiota vaan valvomo, sillä Adair mukautuu kiinteistöösi.

Kumppanisi kaikkiin järjestelmiin

Adairin voi asentaa lähes kaikkiin kiinteistöautomaation järjestelmiin. Siksi Adair on paras kumppanisi, jonka kautta saat sisäilmasto-olosuhteet, reaaliaikaisen etävalvomon, data-analysoinnin ja tekoälyn valvomomaan puolestasi.

Kaikkea ei voi aistia, vaan tarvitset mitattua tietoa. Adairin avulla saat selkeää tietoa olosuhteiden aistihavaintojen tueksi.

Lue lisää ››

Adairilla hallitset kiinteistöä missä ja milloin tahansa. Se valvoo puolestasi. Kiinteistöautomatiikka vaatii osaajansa. Adair tuntee kiinteistöautomatiikan.

Lue lisää ››

Kiinteistöautomaation dataa hyödyntämällä saadaan matalammat käyttökustannukset, järjestelmien korkea käytettävyys ja suorituskyky.

Lue lisää ››

Adairin avulla seuraat ja vähennät kiinteistösi energiankulutusta – ympäristöystävällisesti ja kustannustehokaasti.

Lue lisää ››