Energiapalvelut säästävät rahaa.

Älä anna energian ja kustannusten livetä käsistä. Adairilla seuraat energian kulutusta, sekä annat lisäpotkua kiinteistön energiatehokkuudelle – ympäristöystävällisesti ja kustannustehokkaasti.

Kokonaisvaltaista energianhallintaa

Adairilla saat kiinteistösi käyttöenergian haltuusi. Palveluihimme kuuluu ammattitaitoinen energiakonsultointi. Teemme myös energiatehokkuutta parantavat muutos- ja ohjelmointityöt, jolloin kiinteistösi käyttää resurssit järkevästi ja niitä hukkaamatta.

Adair raportoi energian kulutuksesta selkeästi ja ennakoivasti. Saat käyttöösi kulutusraporttien lisäksi trendit kulutuksista, sekä tiedon esitysmuodossa graafisina kaavioina. Jos kulutus nousee annettujen raja-arvojen yli, Adair hälyttää tästä reaaliajassa, eikä ikäviä yllätyksiä pääse tapahtumaan.

Energianhallinta haltuun Adair monimerkkivalvomolla.

Energiaraporteilla täsmätietoa

Kiinteistön energian kulutusta voidaan seurata vuosi-, kuukausi-, päivä- ja tuntitasolla visuaalisilla energiaraporteilla. Ulkolämpötilan arvot samalla käyrällä antaa oman lisäarvon raporttiin. Lämmityksen ja sähkön lisäksi myös veden kulutusta voidaan raportoida.

Kaikkea dataa jota Adairissa on saatavilla tai joita voidaan tilata esim energialaitokselta ovat Power BI raporteissa tulostettavissa. Raportin kautta päästää porautumaan tuntikohtaisiin tietoihin, sekä erilliset taulukot kertovat arvoista numeerisesti. Kun energian tai sähkön hinta kerrotaan sovellukselle, niin se raportoi kustannukset euroina.

Energiaraporteilla täsmätietoa kiinteistöstä.