Todellista tietoa mittauksilla.

Kaikkea ei voida havaita aistinvaraisesti. Adairilla saat selkeää dataa olosuhteista aistihavaintojen tueksi.

Vapaus mitata missä tahansa

Adair mittaa kiinteistösi olosuhteet, siirtää datan helposti tulkittaviin raportteihin ja näyttää kerätyn datan trendeinä. Reaaliaikaista tilannetta voit seurata grafiikalta. Adairilla laitteiston säädöt voidaan tehdä olosuhteiden mukaan, jotta olosuhteet saadaan halutulle tasolle.

Mittaustulosten kanssa ei tarvitse jäädä ihmettelemään, sillä meiltä saat tarvittaessa myös konsultointia sekä muutostyöt alakeskusohjelmiin olosuhteiden parantamiseksi.

Asiantuntijamme tekevät arvion tarvittavista mittauksista ja laitteiston toimintojen muutoksista. Kiinteistöön lisättävistä mittauslaitteista löytyy siirrettäviä ja kiinteästi asennettavia versioita, jotta mittaukset voidaan tehdä missä tahansa ja antaa tarvittaessa sinulle vapauden vaihtaa mittauspaikkaa.

Adair mittaa kiinteistösi olosuhteet

LVI-automaatiolla sisäilmasto ja energian hallinta kuntoon

LVI-automaatiolla on kasvava merkitys rakennusten sisäilmastolle ja energiatehokkuudelle. Vain oikein toimivalla automaatiolla voidaan ohjata lämmitystä, ilmanvaihtoa ja jäähdytystä ajallisesti ja paikallisesti muuttuvien tarpeiden mukaan siten, että hyvä ja laadukas sisäilmasto toteutuu energiaa tuhlaamatta.

Pyydä meitä optimoimaan LVI-automaatiosi. Meiltä löytyy osaamista ja sopivia työkaluja siihen.

Adconsys on kiinteistöalan ammattilainen 30 vuoden kokemuksella.