Älykästä tiedon-käsittelyä.

Adair kerää tietoa kiinteistön jokaisesta hetkestä monelta eri osa-alueelta. Saatua dataa voidaan myös analysoida, jolloin voit varautua myös huomiseen.

Ennakoiva laaduntarkkailija

Adairilla saat yhden tai useamman lukeman avulla tietoa kiinteistön tuloilmakoneiden toiminnan laadusta. Lukemaa voidaan seurata yhden koneen osalta tai vaihtoehtoisesti yhteislukemana rakennuksen kaikkien koneiden osalta. Trendit kertovat ennakoivasti siitä, mihin suuntaan toiminnan laatu on menossa saatujen lukujen pohjalta. Adairilla saat ilmoituksen poikkeuksellisesti toimivista tuloilmakoneista, jolloin tiedät, minkä laitteiden osalta on ryhdyttävä toimenpiteisiin. Tarvittaessa saat myös arvioidun hälytysajan annettujen raja-arvojen ylittyessä.

Energia- ja kustannus-tehokkuuden varmistaja

Älä anna energian – sekä rahojesi – valua hukkaan. Adairilla saat kattavan raportoinnin tuloilmakoneen energian kulutuksesta, jolloin saat myös ympäristölle arvokasta tietoa kiinteistön toiminnasta. Jos tuloilmakone on epäkunnossa, saat laskurin tämän koneen aiheuttamista kustannuksista, jolloin voit hahmottaa sen vaikutuksen myös taloudellisesti – ja säästää selvää rahaa.

p. 07 5325 8145  //  info@adair.fi  //  Lasimestarintie 9, 48600 Kotka