|

Kiinteistöhuolto Lyijynen

Kiinteistöhuolto Lyijynen on Lappeenrannassa toimiva kiinteistöhuoltofirma. Yrityksellä on huoltopiirissään yli 300 kiinteistöä, ja asiakkaina on myös suuria kiinteistökokonaisuuksia.

Adairin datan esitys on selkeää ja grafiikka on helposti luettavaa. Kaiken tarpeellisen ja tärkeän tiedon näkee hetkessä. Adair on myös tiivistänyt kiinteistön tarkistusten aikaväliä. Kun yhteyden saa mistä tahansa, voimme tarkkailla kiinteistön olosuhteita useammin ja paikasta riippumatta. Aiemmin seuranta kiinteistön toimintoihin on ollut harvempaa, sillä kattava tarkistus pystyttiin tehdä kerran tai pari kertaa kuukaudessa. Adairin käyttöönoton myötä tarkistus voidaan tehdä helposti päivittäin.

Työmme on liikkuvaa, eikä olosuhteiden tarkistamisen vuoksi kiinteistölle tarvitse ajaa pitkien matkojen päästä. Tämä helpottaa ja sujuvoittaa tehokasta työskentelyä.

Adairilla kiinteistöjen olosuhteita voidaan tarkkailla helpommin ja kattavammin. Tämä mahdollistaa sen, että vikojen havaitseminen ja niihin reagointi on nopeampaa.

Mahdolliset korjaustyötkin saadaan aloitettua ajoissa. Esimerkiksi ilmanvaihdossa ja lämmityksessä voi esiintyä vikoja yllättävänkin usein, mutta ne saadaan korjattua ennen suurien ongelmien syntymistä.

Lisättäessä valvontapisteitä kiinteistöautomaatioon paikan päällä ne päivittyvät nopeasti Adairin valvomoon. Myös Adairin käyttöönotto sujui ilman vaikeuksia. Saimme heti alkuvaiheessa käyttökoulutuksen, joka antoi riittävästi tietoa järjestelmän käytön aloittamiseen.

Suurin etu Adairissa on sen käytön riippumattomuus paikasta. Myös tietoturva on tärkeää, ja se on Adairissa kunnossa. Voin suositella Adairia, kaikkien sen etujen vuoksi.

Adairin datan esitys on selkeää ja grafiikka on helposti luettavaa. Kaiken tarpeellisen ja tärkeän tiedon näkee hetkessä. Adairin käyttöönoton myötä kiinteistöjen olosuhteiden tarkistuksia voidaan tehdä helposti päivittäin.

Ilkka Ellonen
Automaatiotyöt ja energianhallinta,

Kiinteistöhuolto Lyijynen

  • TARPEELLISEN TIEDON NÄKEE HETKESSÄ
  • SEURANTAA VOIDAAN TEHDÄ TIIVIIMMIN
  • TYÖSKENTELYSTÄ TULEE TEHOKKAAMPAA
  • KÄYTTÖ ON PAIKASTA RIIPPUMATONTA

Samankaltaiset artikkelit