|

Ennen piti yöllä lähteä paikan päälle tarkistamaan tilannetta

Kymen alueen huoltotoimenpiteet on jaettu pohjoiseen ja etelään. Ennen Adairia piti joskus matkustaa esimerkiksi Kouvolan ja Kotkan väliä, jotka nyt voi hoitaa Saas pilvivalvomon kautta omalta tabletilta. Adair on helpottanut meidän päivystyksiä paljon. Nyt vältytään turhilta ajoilta kun Adairin avulla on pystynyt hoitamaan asioita etänä esimerkiksi kotoa käsin. Ennen Adairia piti usein öisinkin lähteä paikan päälle toteamaan että on tehtävissä jotain tai ei ole tehtävissä mitään.

Tyypillisiä huoltotoimia on esimerkiksi lämpötilan seurantaa tai ilmanvaihtokoneen sammuminen eli poisto- tai tulopuoli sammuu jostakin syystä, niin näitä pystyy Adairin kautta kuittaamaan takaisin päälle.

Pilvivalvomo on siitä hyvä, että se toimii kaikilla laitteilla, kuten esimerkiksi kännykällä olen käyttänyt. Eniten käytän tabletilla ja läppärillä. Ja pääsee hetkessä sisään ettei tarvitse kauan odottaa sen aukeamista. Grafiikka on selkeä ja ymmärrettävä Adairissa.

Adair on tuttu päivittäisessä käytössä. Jos tulee hälyytyksiä niin pystytään katsomaan etänä mitä pitää tehdä. Adair on nopeasti aukeava ja päästään nopeasti grafiikkaan.

Samankaltaiset artikkelit