Blogin esittelyvuorossa Jarmo Väkevä

Adconsys Oy perustaja ja toimitusjohtaja Jarmo Väkevä

Mikä on johtanut sinut kiinteistöjen automaatioon?

Aluksi vähän sattuman oikusta sekä lopullisesti vuoden 1993 taantuma ajoi yrittäjäksi ja sillä tiellä ollaan vielä.

Mikä työssäsi on parasta?

Työssäni parasta ovat erilaiset asiakas kohtaamiset sekä hyvät työkaverit. Sekä se tunne, kun saa ratkaistua asiakkaiden haasteet tai ongelmat eli pystyy palvelemaan ja auttamaan asiakasta.

Miten kiinteistöautomaatio on muuttunut työurasi aikana?

On siirrytty analogista yksikkösäätimistä lähes rajattomiin mahdollisuuksiin omaaviin etäohjelmoitaviin säätimiin, eli muutos on ollut todella valtava.

Millaisena näet kiinteistöautomaation tulevaisuuden?

Erittäin mielenkiintoisena sekä mahdollisuuksia täynnä olevana alana, voidaan todella sanoa, että vain mielikuvitus on rajana tällä alalla.

Koen myös, että automaatio alalla on suuri vastuu ja rooli ilmaston muutoksen hillinnässä ja kaikessa siihen liittyvässä toiminnassa.

Mikä Adairissa on parasta?

Mielestäni parasta on se, että Adair on yhteinen käyttöliittymä usealle eri järjestelmälle. Tämä ominaisuus parantaa kiinteistöjen huoltoa, ylläpitoa, päivystystä, hallintaa eli Adair tuo paljon hyvää kiinteistöjen hallintaan, mikä näkyy myös kustannus säästönä.

Esimerkkinä asiakas, jolla on tällä hetkellä 6 kohdetta liitettynä Adairiin ja näissä kohteissa on 5:n eri valmistajan automaatio laitteet.

Miten automaatiomies rentoutuu töitten jälkeen?

Lukeminen, musiikin kuuntelu, metsänhoito ja liikunta.

Samankaltaiset artikkelit