Digitalisaation kehittyessä asiakaspalvelu on usein hankalammin saavutettavissa?

Paraskin järjestelmä toimii vain, jos sitä käytetään ja osataan hyödyntää sen ominaisuuksia. Kaikki halutaan digitalisoida, mutta asiakaspalvelussa tarvitaan yhä ihmisiä jotka ymmärtää asiakasta.

Adairin pilvipalvelu toimii erilaisissa selaimessa ja se on suunniteltu niin, että eri lähtökohdista tulevat voivat omaksua sen helposti. Kiinteistöautomaatiojärjestelmien käyttäjät eivät aina ole teknisiä ihmisiä, ja uusi teknologia voi olla hyvinkin vierasta. Jos käyttäjä kokee olonsa epämukavaksi uuden äärellä ja jää palvelun kanssa yksin, palvelusta voi tulla työn sujuvoittajan sijaan työn rasite. Tämän vuoksi Adairin käyttäjät koulutetaan henkilökohtaisesti ja kannustamme yhteydenottoon matalalla kynnyksellä mahdollisten haasteiden äärellä. Apu on aina nopeasti saatavilla vain puhelinsoiton päässä. Asiointi on tehty asiakkaalle mahdollisimman helpoksi, mikä on nykyisellä itsepalvelun aikakaudella merkittävä kilpailuvaltti.

– Digitaaliset työkalut ovat kehittyneet valtavasti, mutta yleisesti ottaen asiakaspalvelu tuntuu tänä päivänä olevan aina vain hankalammin saavutettavissa. Adair haluaa olla tässä poikkeus. Työkalumme ovat modernit, mutta vannomme nyt ja tulevaisuudessa perinteisen henkilökohtaisen asiakasapalvelun nimiin.

Tiivistys Newspoolin Adairin julkaisusta 8.3.2023.

Samankaltaiset artikkelit