Blogin esittelyvuorossa Kymenlaakson aluepäällikkö Oskari Kallioinen

Mitä teit ennen Adconsysia?
-Ennen Adconsysia olin töissä Produalilla tuotannossa tekemässä antureita ja mittalaitteita kiinteistöautomaation käyttöön. Produalilla olin töissä lähes 10 vuotta ja nyt Adconsysilla sen jälkeen ollut reilut 10 vuotta.

Mitä harrastat?
-Tämän hetken harrastukset on lähinnä lasten kautta toteutettavia asioita ja heidän harrastuksissaan mukana olemista. Kesällä ostettiin muutaman kaverin kanssa vene ja nyt hieman
kalastusharrastusta tässä viritellyt.

Miten tulit kiinteistöautomaatioon?
-Lähinnä vahingossa ajautunut. Produalille menin armeijan jälkeen töihin ja etsiessäni hieman liikkuvampaa työtä tiesin Adconsysillä olevan asentajan paikan auki. Hain sitä ja pääsinkin töihin. Noin 8 vuotta asentajana ja ohjelmoitsijana töitä tehnyt ja sitten pääsin ylenemään aluepäällikön rooliin. Sitä takana nyt reilu 3 vuotta.

Mikä on parasta työssäsi?
-Ehdottomasti työssä parasta on vapaus ja liikkuvuus, sekä monipuoliset työtehtävät. En voisi kuvitellakaan enää istuvani 5 päivää viikossa 8-16 toimistolla saman työpöydän ääressä.

Mikä on Adairissa parasta?
-Kyllähän Adairin monipuolisuus on ehdottomasti valttia. Järjestelmää voi käyttää niin mobiililla, kuin tietokoneella ja suurin piirtein mistä päin maailmaa vaan. Adairin grafiikat on selkeät ja
käyttäjäystävälliset.

Kiinteistöautomaation tulevaisuus?
-En edes uskalla veikkailla mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Kymmenessä vuodessa mitä olen tässä ytimessä työskennellyt on automaatio mennyt huimasti eteenpäin. Pölyttyneet paikallisvalvomot on siirtynyt pilveen ja tekoäly nostaa päätään myös tällä alalla, kuten monessa muussakin.

Oskari Kallioinen

Samankaltaiset artikkelit