Blogin esittelyvuorossa järjestelmäasiantuntija Reino Tuhkanen

Millainen työhistoria sinulla oli ennen Adconsys/Adairia?

Olen ollut aiemmin töissä kojeistosuunnitteliana ja ennen Adconsysille tuloa olin töissä Gebwell Oy:ssä. Nykyiseen toimenkuvaan kuuluu tekninen asiakaspalvelu ja pilvivalvomoon tehtävät pienet muutostyöt. Lisäksi teen joskus pienempiä ei niin kiireellisiä Adair-projekteja.

Mitä harrastat?

Harrastan kesäisin harrastepesäpalloa ja talvisin sählyä. Lisäksi metsästän ja kalastan.
Toisinaan myös soittelen kitaraa, bassoa ja haitaria lähinnä omaksi iloksi.

Mikä on johtanut kiinteistöautomaation pariin?

Olen alun perin ammatilliselta koulutukseltani automaatioasentaja. Sain kipinän automaatioalaan ammattikoulussa ja halusin jatkaa kehittymistä enemmän siihen suuntaan. Adconsysillä Adair-tiimissä on loistava työyhteisö, joka on antanut omalle kehittymiselle huippu edellytykset.

Mikä on työssäsi parasta?

Työ on sopivan monipuolista. Esimerkiksi syyskuussa olin Turun telakalla tekemässä risteilijän hyttiautomaation käyttöönottoa.

Adconsys-työnantajana parasta?

Hyvä työilmapiiri ja yritys tukee hyvin työntekijän kehittymistä työtehtävässään.

Mikä on Adair-tuotteessa parasta?

Adair on todella moniulotteinen ja helppokäyttöinen. Melkein kaikki mitä kohteesta on saatavana, voidaan lisätä grafiikkaan, joka on käytettävissä selainpohjaisesti missä tahansa päätelaitteessa, jossa on selain ja verkkoyhteys.

Turun telakalla alihankintatehtävissä.

Mitkä ovat kiinteistöautomaation tulevaisuuden näkymät?

Tulevaisuudessa kun EU -määräykset kiinteistöjen automaatiosta kiristyvät, niin monimerkkivalvomon asema vahvistuu entisestään. Lisäksi energian säätöpaineet lisäävät halukkuutta hankkia järjestelmiä, joilla voidaan esimerkiksi hyödyntää pörssisähköä ja kysyntäjoustoa.

Järjestelmäasiantuntija Reino Tuhkanen

Samankaltaiset artikkelit