|

Kymen Seudun Osuuskauppa

Kymen Seudun Osuuskauppa, KSO, on Kymenlaakson alueella vaikuttava alueosuuskauppa. KSO:n kiinteistöt ovat seudun hotelleja sekä kauppakiinteistöjä suurista marketeista pienempiin lähikauppoihin.

Adairin taustalla vaikuttava toimija on meille entuudestaan tuttu ja olemme olleet hyvin tyytyväisiä yhteistyöhön jo ennen Adairin käyttöönottoa. Toimija esitteli meille pilvivalvomon, jolloin kiinnostus palveluun ja sen tarjoamiin etuihin heräsi ja siirtyminen Adairiin tuntui luontevalta.

Adair saatiin asennettua kiinteistöihin helposti, eikä haasteita ilmennyt. Ohjelmisto oli valmiina käyttöönottohetkellä. Jotkin laitteet kiinteistöissämme kaipasivat tosin päivitystä ennen asennusta, mutta saimme tähän apua Adairin väeltä. He antoivat meille vaihtoehtoiset ratkaisut, joilla saimme kaiken ajan tasalle. Adairin asennus ei aiheuttanut häiriöitä myöskään liiketoimintaan – oikeastaan sitä ei huomattu lainkaan, vaan toiminta jatkui asennuksenkin aikana jouhevasti.

Adair helpottaa päivittäistä työskentelyä sekä yhteydenottoa kiinteistöihin ja niiden automatiikkaan. Erityisesti kiinteistöhuollolle Adair on hyvä työväline. Etäyhteys karsii pois pitkiä ajomatkoja esimerkiksi 100 kilometrin päähän kohteeseen, kun olosuhteet voi tarkistaa heti valvomon kautta.

Lisäksi etäyhteys on turvallinen ja varma käyttää. Kiinteistöjemme energiaoptimoinnista vastaa kolmas toimija, mutta hekin saavat Adairin kautta turvallisen yhteyden kohteisiin.

Pitkien ajomatkojen karsiutuminen Adairin käyttöönoton jälkeen on suurin etu päivittäisessä työskentelyssä. Valvonnan lisäksi myös pienet ohjelmamuutokset voidaan tehdä etänä Adairin avulla. Työskentely on näiden vuoksi tehokkaampaa ja siitä on saatu myös kustannussäästöjä.

Voin suositella Adairia. Sen taustalla pyörii hyvä porukka, joka pitää prosessissa asiakkaansa ajan tasalla sen kaikissa vaiheissa. Lisäksi heidän toimintansa on kilpaileviin yrityksiin nähden kustannustehokkaampaa.

Etäyhteys karsii pois pitkiä ajomatkoja esimerkiksi 100 kilometrin päähän kohteeseen, kun olosuhteet voi tarkistaa heti valvomon kautta. Lisäksi etäyhteys on turvallinen ja varma käyttää.

Aki Hirvonen
Kiinteistöpäällikkö
Kymen Seudun Osuuskauppa

  • ETÄYHTEYS SÄÄSTÄÄ AJOMATKOJA JA KUSTANNUKSIA
  • ASENNUS TAPAHTUU HELPOST
  • TOIMINTA ON KUSTANNUSTEHOKASTA

Samankaltaiset artikkelit