Sujuvaa synkronointia.

Adair on räätälöitävissä kiinteäksi osaksi kiinteistöä tai siirreltäväksi mittariksi, joka ei vaadi kiinteää liitosta olemassa oleviin järjestelmiin.

Varma pohja käyttöönottoon​

Adairin toimivuus varmistetaan kattavilla toimintakokeilla. Kokeet suoritetaan oikeissa olosuhteissa, jolloin prosessien toimivuudesta saadaan mahdollisimman oikea ja autenttinen tieto. Myös ääritapauksia varten olemassa olevat prosessit testataan, jotta sellaisen sattuessa reagoinnista voidaan olla varmoja.

Moderni ja siisti sisätyöläinen

Päivitämme laitteistoamme jatkuvasti, jolloin pysymme laiteteknisesti eturintamassa. Koska Adair toimii pääasiassa virtuaalisesti, ei kiinteistöön tarvitse tehdä suuria muutostöitä sen asentamiseksi. Adairin käyttämät anturit ovat kompaktin kokoisia, ja tekevät ahkeraa työtään kaikessa hiljaisuudessa.

Kattava yhteensopivuus

Adair ei ole valikoiva liitettävien laitteiden kanssa. Adairiin on liitettävissä runsaasti erilaisia väyliä ja rajapintoja, ja mahdollisuudet kasvavat kokoajan. Jotta saat juuri omiin ja kiinteistösi tarpeisiin sopivat asennukset, ota yhteyttä meihin!