One user interface for real estate automation.

Real estate cloud control room, energy management and data analysis in the same service for all device manufacturers.

Air quality

Water consumption

Energy management

Locking time control

Lighting time control

Temperature

Air humidity

Analytics

Olet aina askeleen edellä

Ennakointi on avain tasalaatuisiin olosuhteisiin ja riskien minimoimiseen. Pitkään jatkunut epätasapaino olosuhteissa voi kasaantua kalliiksi ongelmaksi kiinteistön tulevaisuudessa. Adairin avulla pidät kiinteistön tilan vakaana, sillä olosuhteiden poikkeuksista hälytetään reaaliaikaisesti, eikä sinulta jää mitään huomaamatta.

Adair mukautuu tarpeisiin

Adair on valjastettavissa juuri sinun ja kiinteistösi tarpeiden mukaan. Saat siitä selkeän näkymän kiinteistön toimintoihin, joka ohjaa tarvittaviin toimenpiteisiin erinomaisten olosuhteiden ylläpitämiseksi. Tarvittaessa kauttamme saat myös seurannan sekä huoltotoimenpiteet, jolloin täydellinen mielenrauha on taattu.

Kumppanina urakoitsijoille

Adair on oivallinen kumppani myös urakoitsijoille, jotka haluavat täydentää palvelunsa älykkäällä kiinteistöhallinnalla. Koska Adair on asennettavissa mihin tahansa automaatiojärjestelmään, voit taata asiakkaillesi kokonaisvaltaisen hallinnan kiinteistöön automaation lisäksi.

Kaikkea ei voida havaita aistinvaraisesti. Adairilla saat selkeää dataa olosuhteiden aistihavaintojen tueksi, mutta voit myös tarvittaessa kampittaa perusteettomat väitteet sisäilman laadusta.

Lue lisää ››

Adairilla voit seurata kiinteistön vointia missä ja milloin vain. Se on väsymätön kumppani, joka pysy hereillä yötä päivää tarjoten sinulle eturivin paikan olosuhteiden seurantaan.

Lue lisää ››

Adair kerää tietoa kiinteistön jokaisesta hetkestä monelta eri osa-alueelta. Saatua dataa voidaan myös analysoida, jolloin voit varautua myös huomiseen tietäen, kuinka toimia.

Lue lisää ››

Älä anna energian ja kustannusten livetä käsistä. Adairilla seuraat energian kulutusta, sekä annat lisäpotkua kiinteistön energiatehokkuudelle – ympäristöystävällisesti ja kustannustehokkaasti.

Lue lisää ››